Csillagkabinok az Őrségben

Lemondási feltételek

Az ajándékutalvány vásárlása és felhasználása: 
A utalvány felhasználása az ajándékutalványon feltüntetett határidőhöz kötött (felhasználási időszak). Az ajándékutalvány, az utalványon feltűntetett határidőig váltható be.
Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható.
Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, valamit nem visszaváltható.
Foglalás & Ajánlatkérés
 
Kizárólag e-mailben, vagy a weboldal foglalási rendszerén keresztül érkező ajánlatkéréseket és foglalásokat fogadunk el. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.
 
A weboldal foglaéási rendszerében kitöltött adatok helyességért a Vendég vállal kizárólagosan felelősséget. A nem megfelelően kitöltött foglalási kérvényeket nem áll módunkban elfogadni.
 
Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.
 
Férőhelyek száma a Csillagkabinokban:
 
Maximum 4 fő elszállásolására van lehetőség kabinoinként.
 
Minimum foglalható éjszakák száma: 2.
Kiemelt időszakban (ünnepnapok) a minimum éjszakák száma: 3
 
Kutyabarát szálláshelyként kutyát szívesen fogadunk, melynek díja 3.000 Ft / kutya / éj.
 
A foglalás garantálásához 50% előleg megfizetése szükséges, melyet a visszaigazolkás kiküldésétől számított 3 munkanapon belül kell megfizetni.
 
Az előleg fizetése történhet banki átutalással, illetve OTP, vagy K&H SZÉP Kártyával.
 
Amennyiben az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük, és töröljük rendszerünkből.
 
Az előleg fizetése történhet banki átutalással, illetve SZÉP Kártyával.
 
Banki átutalás esetén az előleget a következő számlaszámra várjuk:
 
Helló Őrség Kft.
adószáma: 27338542-2-07
székhelye: 8000 Székesfehérvár, Beregszászi utca 57/A
Budapest Bank
10104985-45960300-01005003
 
Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni.
 
Az előleg megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. Foglalása ezt követően válik garantálttá.
 
A teljes szállásdíj előleggel csökkentett részét az érkezés előtti 2. napig kell megfizetni,
 
 
Az idegenforgalmi adót megérkezéskor kell készpénzzel fizetni.
 
Vendégházunkban bankkártya, illetve SZÉP Kártya terminál nincs, így azokkal a helyszínen nem lehet fizetni.
 
Lemondási feltételek
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 14. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege 5 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 2-14. nap között írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a Vendég által lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizett szállásdíj 10 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 1. napon, vagy az érkezés napján írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a Vendég által lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizett szállásdíj 10 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.
 
Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg / szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.
 
Módosítási feltételek
 
Időpont módosítás:
 
Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom.
 
Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett előleg / szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget / szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.
 
Amennyiben az időpont módosítási kérelem 10 napon belül érkezik, úgy a már befizetett előleget /szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új, 6 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által befizetett előleg a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.
 
Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt - nem a Vendégháznak felróható ok miatt - távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.
 
Vendégek számának módosítása:
 
Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

 
Érkezés, távozás
 
A vendégházat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges.
 
Ajándékutalvány
 
Az ajándékutalvány vásárlása és felhasználása: 
A utalvány felhasználása az ajándékutalványon feltüntetett határidőhöz kötött (felhasználási időszak). Az ajándékutalvány, az utalványon feltűntetett határidőig váltható be.
Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható.
Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható, valamit nem visszaváltható.

Egyéb
 
Ha a Vendég - a Szállásadónak felróható ok miatt - az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.
 
Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.
 
A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.